Details van de melding

Doorvoeren zomertijd op Windows werkplekken

Incident
CLOSED
Windows devices beheerd door Intune
  • Apparaatbeheer

Laatste bericht

Alle Intune omgevingen zijn inmiddels voorzien van de nieuwe patch.

De eerste controles geven weer dat de tijd correct staat ingesteld en dat de patch succesvol is uitgerold. Uiteraard blijven wij dit de komende week monitoren om zeker te zijn van de werking van de patch.

Op het moment dat het werkstation ‘incheckt’ bij de Intune-omgeving worden de nieuwe instellingen opgehaald en automatisch doorgevoerd. U hoeft hiervoor zelf geen actie te ondernemen. Het kan even duren voordat de tijd(zone) instelling is opgehaald.

Mochten de problemen zich nog voordoen nadat uw pc de gehele dag online is geweest, neem dan contact op met de Servicedesk.

Onze excuses voor dit ongemak.

Geplaatst op: 

Geschiedenis

Alle Intune omgevingen zijn inmiddels voorzien van de patch.

Op het moment dat het werkstation ‘incheckt’ bij de Intune-omgeving worden de nieuwe instellingen opgehaald en automatisch doorgevoerd. U hoeft hiervoor zelf geen actie te ondernemen.

Let op: Het ‘inchecken’ kan enige tijd duren en zal overal niet per definitie bij de eerste keer inloggen plaatsvinden.

Geplaatst op: 

Op dit moment kunt u mogelijk hinder ervaren van het niet automatisch doorvoeren van de zomertijd op Windows werkplekken. Dit betreft werkplekken die in Intune (MOO Apparaatbeheer) beheerd worden.

Vandaag worden alle omgevingen voorzien van een patch om middels een workaround de zomertijd geforceerd door te voeren. Deze actie zal gedurende de dag uitgevoerd worden en zal tot zeker einde middag duren. Wij kunnen op voorhand niet aangeven welke omgeving op welk moment verwerkt zal worden.

Na het doorvoeren van de patch zal er verder onderzoek gedaan worden naar een structurele oplossing.