Details van de melding

Update Schoolwebsite

Onderhoud
FINISHED
Alle geïnformeerde scholen
  • Schoolwebsite

Laatste bericht

De update van onze Webredactie05 instantie is helaas niet volgens plan verlopen. We voeren op dit moment een rollback uit. Dit heeft slechts betrekking op een klein deel van onze klanten die gebruik maakt van Schoolwebsite. Voor de klanten is hun website op dit moment minder goed bereikbaar.

Op een later moment zullen we opnieuw de update initiëren. Hierover zullen we de klanten die dit betreft persoonlijk informeren.

Geplaatst op: 

Geschiedenis

De update van onze Webredactie05 instantie is helaas niet volgens plan verlopen. We voeren op dit moment een rollback uit. Op een later moment zullen we opnieuw de update initiëren. Hierover zullen we de klanten die dit betreft persoonlijk informeren.

Geplaatst op: 

De update neemt meer tijd in dan oorspronkelijk begroot. We willen niet overhaast te werk gaan en plannen daarom een ruimere periode in voor de update.

Gedurende 2023 gaan we het CMS systeem van Schoolwebsite updaten. Dit doen we in delen. Niet alle scholen ontvangen daarom tegelijk de update. Via e-mail informeren we de beheerders van de betreffende websites over het exacte moment waarop hun website geüpdatet gaat worden.

Geplaatst op: 

Gedurende dit jaar gaan we het CMS systeem van Schoolwebsite updaten. Dit doen we in delen. Niet alle scholen ontvangen daarom tegelijk de update. Via e-mail informeren we de beheerders van de betreffende websites over het exacte moment waarop hun website geüpdatet gaat worden.