Details van de melding

Toevoeging VO leerjaren aan Standaard wachtwoord beleid

Releases
FINISHED
MOO Startportaal en MOO Beheer
  • MOO Startportaal

Laatste bericht

Beste klant,

De update is succesvol uitgevoerd. Laatste toevoeging is dat we voor leerjaren VO niet de instellingen van "personeel" hebben overgenomen, maar de instelling van "schoolverlaters".

Geplaatst op: 

Geschiedenis

Beste klant,

Op 2 maart 2023 worden de leerjaren voortgezet onderwijs toegevoegd aan MOO Beheer- tabblad instellingen & informatie, wachtwoordbeleid. Deze update zal geen instellingen wijzigen voor bestaande gebruikers.

Tijdens de release is er geen downtime. MOO Startportaal blijft onverminderd beschikbaar.

De standaardinstelling voor deze leerjaren wordt overgenomen van het wachtwoordbeleid voor personeel. Ook het standaardwachtwoord wat ingevuld is voor personeel wordt dan gebruikt. Indien je gebruik maakt van leerjaren voortgezet onderwijs, kun je deze instelling na de release aanpassen naar je eigen wensen.

Tevens zal een bug worden opgelost waarbij gebruikers afkomstig uit Somtoday en Magister correct voorzien worden van het standaardwachtwoord en de juiste instelling.

Wellicht is het even geleden dat je deze instelling gemaakt hebt, dus even de spelregels:
- het wachtwoordbeleid is van toepassing op bestaande en toekomstige gebruikers. Per leerjaar kun je een keuze maken voor een zwak, gemiddeld of sterk wachtwoordbeleid.

- het standaard wachtwoord is alleen van toepassing voor nieuwe gebruikers die via een importbron geautomatiseerd worden aangemaakt.