Details van de melding

Zelf aangemaakte tegels verdwenen.

Releases
FINISHED
MOO Suite, Startportaal.
  • MOO Startportaal

Laatste bericht

Beste klant,

De Startpagina's zijn hersteld.

Geplaatst op: 

Geschiedenis

Beste klant,

De update is succesvol uitgevoerd waardoor herhaling van het incident uitgesloten is. Het herstellen van ontbrekende tegels op je Startportaal wordt gefaseerd uitgevoerd door ons ontwikkelteam. We verwachten dat dit enkele dagen kan duren. Tijdens dit proces merk je niks anders dan dat een verdwenen tegel weer terug is.

Nadien zullen we de release afmelden.

Geplaatst op: 

Beste klant,

De release is niet gelukt door een probleem met de automatische uitvoer. Vanmiddag om 15:00 uur wordt de release opnieuw gestart. Tijdens de release zul je geen hinder ondervinden van onze werkzaamheden.

Geplaatst op: 

Beste klant,

Recentelijk is gemeld dat bij een aantal gebruikers zelf aangemaakte tegels zijn verdwenen in de MOO suite (nieuwe versie). We hebben deze meldingen onderzocht en een oplossing gevonden. Deze oplossing wordt morgenvroeg (14 september) gereleaset om 06:30 uur.

Als je zelf tegels hebt toegevoegd met dezelfde eigenschappen (naam en website url) dan worden eventueel nog ontbrekende tegels hersteld.
Is er een afwijking in één of meerdere eigenschappen? Dan zal het lijken alsof er een dubbele tegel is. Deze tegel kun je eenvoudig verwijderen via het oranje plusje.