Details van de melding

Verminderen MS365 rechten voor MOO Suite.

Onderhoud
PLANNED
Microsoft365 omgeving
  • MOO Startportaal
  • Microsoft 365
  • Basishub

Laatste bericht

Beste klant,

Recentelijk hebben we je geïnformeerd over de overstap van alle klanten naar de nieuwe MOO Suite. Deze stap heeft ook als gevolg dat we een aantal rechten voor de koppeling tussen MOO Suite en Microsoft365 niet meer nodig hebben. 
Op basis van het “least privelege"-principe (Als we rechten niet nodig hebben, gebruiken we die ook niet) zal de MOO Provisioning App (in de Microsoft365-omgeving) geüpdatet worden, waarbij de nieuwe versie van deze applicatie minder rechten gebruikt.

De wijziging wordt handmatig doorgevoerd in de periode van februari t/m april. Om de kwaliteit van het uitvoeren van deze update te garanderen, hebben wij ervoor gekozen dit handmatig en met een "vier ogen-werkwijze per Microsoft365-omgeving door te voeren. Hierdoor kunnen we middels deze communicatie niet aangeven op welk moment jouw stichting (Microsoft365 tenant) aangepast wordt,

Zodra jouw stichting aan de beurt is, zal hiervoor een melding in de Online Servicedesk worden geplaatst en word je via die weg geïnformeerd over de voortgang. De werkzaamheden worden uitgevoerd zonder downtime en je zal er geen hinder van ondervinden in het werken met de MOO Suite of Microsoft365.

Geplaatst op: 

Geschiedenis

Er zijn geen eerdere berichten voor deze melding.