Details van de melding

Inlogschermen MOO Suite

Releases
FINISHED
MOO Suite
  • MOO Startportaal

Laatste bericht

Beste klant,

Door verschillende meldingen zijn wij op het spoor gekomen van een mogelijk verlies aan performance. Totdat we met zekerheid hebben vastgesteld dat dit geen hinder veroorzaakt in de schoolstart, hebben we de nieuwe weergave tijdelijk uitgezet,

Zodra we uitsluitsel hebben, zal de functionaliteit weer worden aangezet.

Geplaatst op: 

Geschiedenis

Beste klant,

De release is succesvol uitgevoerd.

Geplaatst op: 

Beste klant,

Met ingang van 1 augustus zal MOO Suite gebruik gaan maken van nieuwe technieken voor de inlogschermen. De inlogschermen zullen hierbij qua uiterlijk minimaal wijzigen. Zowel in bewoordingen als in de gebruikte afbeeldingen zullen er kleine verschillen zijn.

Deze wijzigingen zijn noodzakelijk voor het onderhouden van veilige software die beter beschermd is tegen bugs en misbruik van zogenaamde "exploits" (gebreken in software-taal) door kwaadwillende gebruikers.

Daarnaast komt hiermee ook de verouderde groepslogin te vervallen. Deze functie kon je gebruiken in de vorige versie van MOO en indien ingesteld, met een groepsaccount en wachtwoord inloggen. Op deze pagina zullen we een tekst (Deze inlogwijze komt te vervallen per 01-08-2024.) tonen.

Als je na 1 augustus inlogt met een groepsaccount via een inlogvenster, krijg je de melding "Deze gebruikersnaam is niet bekend in ons systeem." Je kunt deze dan dus niet meer gebruiken.

Deze update wordt zonder downtime uitgevoerd.